LBA breidt uit

Vanaf het schooljaar 2016-2017 huurt LBA een nieuwe ruimte vlak naast de huidige lokalen. LBA wordt bijna dubbel zo groot!
Zonder te moeten verhuizen heeft LBA ervoor kunnen zorgen dat we nu over vijf afzonderlijke lokalen beschikken. Dat zal ongetwijfeld meer rust brengen tijdens de sessies. Al de lokalen zijn ook opgefrist. En … we beschikken over een deftig toilet dat van binnenuit bereikbaar is.
Elk ingeschreven leerling zal een badge krijgen waarop zijn naam geschreven staat. Hij zal die bij aankomst moeten oppikken en terug afgeven bij vertrek.
Nieuwe en vertrouwde vrijwilligers blijven zich om het huiswerk van de kinderen bekommeren.
En, als kers op de taart, hebben we administratieve steun. Khadija en Yousra gaan vanaf september aanwezig zijn om de kinderen en hun ouders te ontvangen.

Geplaatst in Uncategorized

Uitstap naar Boudewijnpark

Met de steun en enthousiaste medewerking van PWC Belgium konden de leerlingen van LBA Antwerpen in mei 2014 op uitstap naar het Boudewijn Sea Park in Brugge.

Een onvergetelijke ervaring en superleuke trip! Bedankt aan de werknemers van PWC die de kinderen niet alleen aan de schoolbanken helpen, maar ook op een toffe dag trakteren.

Geplaatst in activiteiten